• Pasta Nostra | Zottegem

Welkom bij Pasta Nostra!


Bij Pasta Nostra draait alles om 'Pasta van ons', een uniek concept dat de expertise van mijn stiefvader, Jean-Pierre Van Den Bosschelle, en mijzelf vertegenwoordigt.

Mijn stiefvader, een gepassioneerde hobbykok, brengt zijn levenslange ervaring in de keuken naar onze pastabar door dagelijks verse sauzen te bereiden.

Ondertussen verwelkom ik u met open armen in onze zaak en sta ik klaar om u te bedienen.

Ons doel is simpel: dagelijks verse pasta en huisgemaakte sauzen aanbieden, waarbij smaak en versheid altijd voorop staan.

Hoewel we ons hoofdzakelijk richten op afhaalmaaltijden, bieden we ook ruimte voor ongeveer 20 personen om ter plaatse van hun pasta te genieten.


We werken met bediening ter plaatse. We willen een gezellige lunch aanbieden waar mensen kunnen genieten van een frisdrank, cava, wijn of biertje en kunnen afsluiten met een tas koffie. Ideaal voor een snelle of rustige lunch (keuze aan de klant).

Naast onze afhaalservice bieden we ook onze heerlijke sauzen aan in potten van 0,5 en 1 liter, zodat u 's avonds snel een maaltijd op tafel kunt zetten, zelfs als u geen tijd heeft om te koken. U kunt de sauzen ook invriezen voor later gebruik, zodat u altijd iets lekkers bij de hand heeft.

OPENINGSUREN

Ma - Do                     11:00 - 20:00
        
Vrij 11:00 - 22:00
        
Za
17:00 - 22:00
        
Zo Gesloten

Ontdek onze nieuwe Saus van de Maand:

DIABLO

Een romige saus op basis van cheddar en chorizo.

arrow right small

Bestellen

close

Verlof

Tijdens juli en augustus zijn wij gesloten op 04/07, 08/07 en 22/07-04/08. Andere dagen geopend volgens onze nieuwe openingsuren. Ma-Do 11-20u, Vrijdag van 11-22u en zaterdag van 17-22u. Wij wensen iedereen een deugddoend verlof en hopen jullie snel te mogen verwelkomen.

close